0
Košarka
PARTIZAN SIMFONIJA 30

FOTO: Starsport

OBRATIO SE PRVI ČOVEK CRNO-BELIH: Evo šta je rekao Ostoja Mijailović! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 19.08.24 u 20:49

Poželeo je sreću svim novim igračima!

Košarkaški klub Partizan započeo je veliko osveženje u pripremama za predstojeću sezonu, a sve je počelo s izuzetnim događajem koji je okupio brojne ljubitelje crno-belih.

U prvim trenucima večeri, igrači su se pojavili u dvorani uz oduševljenje publike. Nakon kratkog filmskog segmenta, prisutnima se obratio predsednik kluba Ostoja Mijailović:

Dobrodošli na „Crno-belu simfoniju“. Pažljivo sam ovaj film pogledao nekoliko puta i svaki put su mi pošle suze, iako važim za tvrdog čoveka. Klub navršava skoro 80 godina od osnivanja i osam godina od kako sam na čelu kluba, možda najtežih, ali i najlepših koje sam živeo.

Prošla sezona nije bila dobra rezultatski, zato smo rešili da zamenimo ekipu, izuzev Balše, ali imam potrebu da svim momcima koji su nosili dres, da se zahvalim i da se zahvalimo na toj borbi.

Nakon toga je dodao:

Momci koji su stigli, hoću da im poželim da sa srećom nose dres Partizana. Za nas je to sveti dres. Partizan je veliki, jer ima milione navijača iza sebe. Ima najbolja navijače na celom svetu. Hoću da kažem da je ovaj klub teško nositi, treba dati sve od sebe uvek za njega, on će vam to vratiti. Budite sigurni u to.

Ovde je i uprava iz 2017. godine, koja je sa mnom preuzela klub tada. Hoću da se zahvalim i novoj upravi, koja obezbeđuje da možemo da se takmičimo sa najvećim klubovima u Evropi. Željku i momcima, da se bore, da se radujemo, na kraju nema samo pobednika i samo gubitnika, svi smo zajedno. Imamo velike ambicije za narednu sezonu.

Na kraju, Mijailović je rekao:

Hoću da se zahvalim zaposlenima, koji su radili sve za klub. Bez njih ovoga ne bi bilo moguće, radili su ovo tokom odmora, pomagali. Hvala što ste lojalni i što ste pomagali. Biti Partizan i voleti Partizan je privilegija u ovozemaljskom životu. Živeo Partizan!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter