0
Lifestyle

FOTO: Starsport

ZVEZDA I DALJE BRINE O SRBIMA NA KOSOVU: Crveno-beli pomogli najugroženijima!

Objavljeno: 19.08.24 u 17:38

I dalje se brinu o Srbima na Kosmetu.

Crvena zvezda istakla je novim saopštenjem da i dalje vodi računa o srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji, te da je usledila nova pomoć ugroženom stanovništvu srpske južne pokrajine.

„Degelegacija našeg kluba, već treću godinu zaredom, je obišla manastire Ulije, Cerinsku reku, Banjsku, Devine vode, Sokolicu, Vračevo, Sušicu, Gračanicu, Svete Arhangele, Dečane, Pećku patrijaršiju, Budisavce i Svetu nedelju, kao i crkve Orahovac i Veliku Hoču i uručila im pomoć“, saopšteno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

 

„Kosovo je oduvek bilo srce Srbije, mesto gde se nalaze najlepše srpske zadužbine, manastiri, crkve, koji su dokaz vekovnog života našeg naroda na teritoriji Kosova i Metohije. Crvena zvezda i ovom prilikom poručuje da će uvek biti uz Kosmet, kao i da će nastaviti da pomaže naš narod, jer su upravo crkve i manastiri oslonac srpskog stanovništva na svetoj zemlji. Zvezda ne zaboravlja Kosovo i Metohiju“, zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter