1
Evroliga

Milos Teodosic and Iffe Lundberg (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUNDBERG IMPRESIONIRAN ŠTO ĆE RADITI SA OBRADOVIĆEM: Njega smatraju najvećim svih vremena, velika mi je čast što ću učiti od njega!

Objavljeno: 18.08.24 u 17:12

Lunberg najavljuje veliku borbu i požrtvovanost.

Ife Lundberg novi je košarkaš Partizana, ta informacija je poznata već gotovo dva meseca, ali Grobari vrlo verovatno nisu svesni kakvog su borca dobili u svojim redovima.

Bek je u superlativu govorio o klubu, ali i borbi koju će prirediti, te zadovoljstvu što će sarađivati sa Željkom Obradovićem govorio je za Basketbal Sfer.

-Definitivno mi se svidja atmosfera u Beogradskoj areni. Mislim da je to najbolja atmosfera u Evropi sa najboljom bazom navijača na Starom kontinentu. Veoma, veoma sam uzbudjen što ću igrati tamo i što ću moći da zovem tu navijačku bazu svojom. Nadam se da će i ove sezone rasprodati sve utakmice, kao što su to radili u prethodne dve sezone. Biće nam potrebna podrška navijača. Mislim da imamo dobre šanse da se borimo za nešto posebno ove sezone.

-Očekujem da tim izadje na teren i igra izuzetno borbeno na svakoj utakmici, sa ciljem da ih pobedi što je više moguće. Imamo potpuno novu ekipu, sa novom strukturom, svidjaju mi se igrači koje je klub okupio. Uzbudjen sam što ću razviti hemiju sa svim novim igračima i što ćemo zaigrati zajedno.

-Nakon nekoliko meseci, navijači će moći da vide kako se slažemo na terenu i koji je potencijal tima. Kada se pogleda na papiru, mislim da sve ovo izgleda zaista, zaista dobro. Nadam se da ćemo pobediti na mnogo utakmica i da ćemo moći da se borimo za trofeje u svim takmičenjima.

-Veoma sam uzbudjen što ću igrati za Željka Obradovića. On je razlog zašto sam odlučio da dodjem u Partizan. Imati priliku da igrate za trenera koji se smatra najvećim svih vremena u Evropi je nešto zaista posebno. Siguran sam da može da mi pomogne da rastem i razvijam svoju igru, te da je podignem na viši nivo.

10
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter