2
Domaći fudbal
Partizan and Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK ŽELEZNIČARA POTVRDIO: „“Tačno je, pregovaramo s Partizanom…“

Objavljeno: 18.08.24 u 14:27

Romanić se povezuje sa Partizanom!

Mediji su ranije izvestili da je Partizan pokazao interesovanje za bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Zoran Naunković, predsednik Železničara, potvrdio je da se pregovori vode, ali je naglasio da dogovor još uvek nije postignut.

Tačno je, pregovaramo s Partizanom u vezi s transferom Romanića. Međutim, danas imamo važnu utakmicu sa IMT-om, pa ćemo od sutra da se bavimo timerekao je Naunković za Informer.

 Lazar Romanić, rođen 1998. godine u Kragujevcu, ponikao je u mlađim selekcijama Crvene zvezde, ali nikada nije zaigrao za prvi tim.

3
4
2 Komentara
  1. haloooo ljudi iz uprave i ti Stanoje pa zar ste slepi netreba da sutnete Kalulua jedini koji je trcao . mars napolje sa .urtonima Severina, tupava neznalica brz kao kornjaca Gox ta dva idiota kao i Medina moraju prvenstveno van iz kluba a mozda i Zahid ostavljate lencuge Gox zivo dupe glava pa taj je poturen umesto pravoga igraca ni engleski neprica videli smo da ni sudijska pravila nepoznaje, zvezdin hvang je profesor fudbala za ovoga mars napolje iz kluba pokazite im izlazna vrata upropastice nas nacisto. Pored moje velike zelje da igramo ligu konfe. ispadamo od Genta i to je kraj, i da smo okey ekipa Belgijanci nam ne leze i nisu nikada. Isterajti govna lenja iz kluba prodajte ih posto zasto kasnije ni to necete moci a ubice nas

    0
    0
    Odgovori
  2. To što nije zaigrao za Zvezdu nije ništa novo,Zvezda je u zadnjih pet godina unistila tri tima igrača koji su ponikli u njoj zarad dovođenja „vrhunskih“stranaca.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter