1
ATP
Karlos Alkaraz

FOTO: X/@atptour

KARLOS ALKARAZ SE IZVINIO: „Potrudiću se da se to više ne ponovi“

Objavljeno: 17.08.24 u 23:45

Karlos Alkaraz nije poznat po burnim reakcijama.

Španski teniser Karlos Alkaraz sinoć je pretrpeo jedan od najtežih poraza ove sezone.

Nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara, Alkaraz je nastavio sa slabom formom, izgubivši od iskusnog Gaela Monfisa u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju.

Posebno je upečatljiv bio trenutak iz četvrtog gema trećeg seta kada je frustrirani Alkaraz u besu slomio reket, što inače nije u njegovom maniru.

Danas je Španac priznao grešku i uputio izvinjenje.

Izvinjavam se jer moje ponašanje juče nije bilo ispravno i to je nešto što  ne bi trebalo da se radi na terenu. Ja sam čovek, imao sam nagomilanu nervozu u sebi i ponekad je vrlo teško kontrolisati se kada su emocije tako jake. Potrudiću se da se to više ne ponovi. Vreme je da se fokusiram na Njujorknapisao je Alkaraz na svom „Tviteru“.

0
2
1 Komentara
  1. Alo dečak kome da se izvinjavaš??
    Tim ljigavom gnjidama.
    Ne budi samo i ti kao oni, budi to što jesi! Ne moj da te gnjide uče i podmićuju sa lovom jer ti nisi u tom košu sa njima.
    To je zapadni prljavi šljam – Nole ih je pročitao odavno. To su prljave duše djavole majku bi ubili samo da postignu svoj prljavi ljigavi cilj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter