0
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

NAPREDAK SAVLADAO SPARTAK: Jedinstvo do prvih bodova protiv Tekstilca!

Objavljeno: 17.08.24 u 22:01

Jedinstvo stiglo do prvog boda u Superligi Srbije!

Napredak iz Kruševca ostvario je pobedu na gostovanju u Lazarevcu, savladavši Spartak rezultatom 2:0, iako je utakmica mogla lako otići u drugom pravcu, s obzirom na dominaciju gostiju.

Iako su Subotičani bili bolji tokom prvog poluvremena po većini statističkih parametara, to im nije donelo rezultat.

Babić je prvi uputio ozbiljan udarac, a nedugo zatim Lukić je pokušao da postigne gol, ali je njegov šut lako zaustavio golman Petković.

Todorovski je takođe bio u prilici, ali je lopta prošla pored gola, dok je Ubiparip zatresao prečku, što je bila najbolja šansa za Spartak u prvom delu.

Na drugoj strani, Napredak je iskoristio svoju priliku. U 35. minutu, posle greške Mijića, Krstić je preciznim udarcem doneo prednost Kruševljanima.

U drugom poluvremenu, Spartak je nastavio sa napadima, ali se Napredak povukao u odbranu, otežavši gostima pristup svom kaznenom prostoru.

Pred kraj utakmice, u 85. minutu, Stoiljković je iskoristio odličan centaršut i postigao drugi gol za Napredak, čime je osigurao tri boda za svoj tim.

U drugom susretu dana, Tekstilac je rano poveo protiv Jedinstva sa 1:0, golom Đurića u 3. minutu, ali je Jedinstvo uspelo da dođe do izjednačenja i svog prvog boda ove sezone zahvaljujući golu Aćimovića u 5. minutu nadoknade vremena.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter