1
Evroliga

Johannes Thiemann, #32 of Alba Berlin, Sterling Brown, #0 of Alba Berlin during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Alba Berlin at Stark Arena on November 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJGORI TIM IKADA U EVROLIGI, POGLEDAJTE OVAJ ROSTER: Tradicionalno možda dobiju Zvezdu u Berlinu, ali koga još mogu da pobede?! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.24 u 17:01

Kakva god da je Alba, nekako pobedi Zvezdu pred svojim navijačima.

Alba iz Berlina deluje kao da iz godine u godinu ulaže sve manje u sastav, a deluje da su ove sezone pratkično sastavili najslabiji roster ikada.

Osim uvek rovitog Hermasona, Tomasa, Vilijamsa, Proćide i Spanjola, teško je videti ko bi uopšte u ovom sastavu mogao da se suprostavi evrolgiaškim timovima.

Deluje kao da ovaj tim može pobediti samo Zvezdu u Berlinu, i to više zbog tradicije nego realnih mogućnosti, ali dobra vest je da još par EL ekipa nema previše moćan roster.

11
11
1 Komentara
  1. Đorđe iskreno mi te je žao, jer znam da ti kao navijaču instalacije nije lako. Zvezda vas dere gde vas sretne. Verovatno na ovaj način lečiš frustracije. Na žalost po tebe, ove sezone ćeš još više patiti.

    8
    9
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter