0
Kladionica

FOTO: Promo

SVAKI DAN JE DAN ZA GOLOVE

Objavljeno: 17.08.24 u 10:20

Nova sezona nam donosi lavinu uzbuđenja!

 Miriše na golove! Nova fudbalska sezona je i zvanično počela i biće jedna od najuzbudljivijih do sada! I ove godine očekujemo da će se borbe za titulu voditi do poslednjeg kola, ali svi znamo da se fudbal najviše gleda zbog golova.

Sa tim u vidu, svi ljubitelji fudbala i sportskog klađenja će u novoj sezone moći da uživaju u svojim omiljenim fudbalskim ligama uz novu igru u kojoj mogu da se klade na broj postignutih golova u jednom danu i u jednoj ligi! Naime, svakog dana će za vodeće lige biti postavljena granica za broj postignutih golova u tom danu, na vama je samo da procenite da li će ih biti manje ili više.

Od Finske, preko Portugala, Turske i Holandije, pa sve do Engleske, Španije, Francuske, Nemačke i Italije, ponuda za broj postignutih golova u danu po ligama je dostupna svakog dana i predstavlja jedan od najzanimljivijih načina da provedeš vikend, bilo navijajući da padne još golova ili da se mreže što manje puta zatresu.

Celokupna ponuda je dostupna svim igračima koji imaju otvoren AdmiralBet korisnički nalog. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Istražite ponudu i granice, kladite se na golove i uživajte u omiljenim ligama do kraja sezone, samo uz AdmiralBet!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter