1
ATP

FOTO: Printscreen/X

ŠOK U SINSINATIJU: Skandalozni poen i kontroverzna odluka sudije! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.24 u 08:25

Oštećen je kanadski teniser!

Feliks Ože-Aljasim doživeo je poraz u trećem kolu Mastersa u Sinsinatiju, gde je izgubio od Džeka Drejpera na dramatičan način koji je izazvao burne reakcije među teniskim ljubiteljima.

Naime, tokom odlučujućeg trenutka meča, Drejper je imao priliku da završi poen volejom. Međutim, njegova lopta je prvo udarila o tlo pre nego što se odbila nazad na reket i prešla mrežu. Ovo dvostruko odbijanje, prema pravilima, trebalo je da donese poen Ože-Aljasimu, ali je sudija Greg Alensvort odlučio drugačije.

Uprkos očiglednom kršenju pravila, Alensvort je dodelio poen i pobedu Drejperu, dok je Ože-Aljasim bio zatečen i očigledno ljut.

Iako instant ponavljanje snimka nije bilo dostupno na ovom turniru, pravilo koje omogućava pregled spornih odluka na US Openu je istaknuto. Na društvenim mrežama se brzo pojavio video ovog incidenta, a navijači su bili složni u tome da je ovo jedan od najkontroverznijih trenutaka u tenisu u poslednje vreme.

Pogledajte video i procenite sami da li je odluka bila pravedna ili ne.

3
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter