3
Evrokupovi
Partizan v Lugano, UEFA Europa League third qualifying round, 1st leg

FOTO: Starsport

SRBIJI NIJE ISPAO SAMO KO NIJE IGRAO: Ove lige su naša sušta suprotnost, svi klubovi su im i dalje „živi“! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.24 u 20:42

Definitivno pojedine zemlje imaju sjajno leto.

Predstavnici Srbije su do sada izašli kao poraženi iz svakog dvomeča, a praktično u protekle dve godine samo je Partizan prošao dalje slabašni Sabah, dok Zvezda od Makabija 2022. godine nije igrala kvalfikacioni meč.

Samim tim praktično je utisak da svaki od naših klubova koji je igrao ovog leta eliminisan je, a šansu za Evropu imaju Partizan (dve eliminacije, treća i poslednja šansa protiv Genka), TSC (nisu igrali, garantovana Liga konferencija), Crvena zvezda (plej-of za LŠ protiv Bodea).

Ipak, postoje zemlje koje su sušta suprotnost nama, kojima još uvek ni jedan predstavnik nije eliminisan, a nastupao je minimum jedan klub.

To su pet najjačih liga, Portugal, Belgija, Turska, Švedska, s tim da smo do nedavno bili daleko ispred poslednje dve nacije na ovoj listi.

0
1
3 Komentara
  1. Sa kime igratii koga staviti i kako sastaviti tim kada su svi igraci ispod proseka jedino golman igracina, zubizairu, gox, severina, pa i novi grimaldo, ovusu, medina, zaxid, ariaga, saldanja sve moj do mojega vise ni f od fudbala sve hohstapleri gox podvaljen to nije taj igrac nikolic jovanovic niko vise nezna nista zalost kljuc u bravu

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj sto nije igrao je sledeci koji ispada, jer mi smo napredna fudbalska sila… U septzembru dolaze Spanci… Castice Piksija sa peticom…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Mnogo smrdi u srpskom fudbalu. Novinari samo pisu po povrsini. Partizan ovakav i onakav, uzasan, ispada ,pa opet ispada,a… a niko ne i da pomisli jer ne sme , da analizira uzroke. Nema Partizan losu ekipu, naprotiv, nista losiji su nego kad su prethodnih sezona uspesno nastupali, ali ima jedna caka. Analizirajte zasto je Partizan u ovoj rupi,zasto??! Pogledajte ravnopravnost klubova u SLS? Malo mucnite glavom, vi novinari, imate li kohones? Hajde, pogledajmo gde se sliva enormno najveci novac u srpskom fudbalu i zasto je to tako? Samo nekoliko klubova u Ligi su privatni, 90 posto su drzavni klubovi. Ko ih i kako finansira, u kojem obimu, odakle….??? Hajde, bajni novinari , zavirite u sustinu, ko to vlada zverinjakom i zasto je to tako?
    Ovako, pricati blazirane price bez subjekta ,kljucnog, onog ko je alfa i omega svega, bez toga nema dobre recenice, istine i na kraju pravde. A ni, u konacnici, uspeha! Jasno?
    Cisto za razmisliti: jedan klub ima pet centarforaova visokog kvaliteta, osam krila odlicnog kvaliteta, 10 centralnih vrsnog kvaliteta , a ostali? I kad im se da neka crkavica , dade im se prekasno,dok mecka obere borovnice! E, dragi moji, sve je to „zlocin iz nepravde necasti“! Pa se onda iscudjevate zasto Partizan tragicno tone? Prvo treba tacno odrediti ko upravlja drzavnim klubovima, po kojim kriterijumima ih finansira! Onda da vidimo dalje? Iz te rupe u kojoj se krije glavni vinovnik kuljaju problemi koji ubijaju srpski fudbal. Stvorena je apsolutno nepodosljiva kontraverza: najbolji nam klub je ubica srpskog fudbala. Iz njega sve smrdi, iz te rupe sve zmije i jastrebi izlecu! Dotle je stiglo da CZ izjavljuje da ce ona da zastiti Partizan od uzurpatora,HAHA!
    KOJA SRAMNA IZJAVA, BATO, ZA GUINNISS-A!

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter