7
Evrokupovi
Partizan v Lugano, UEFA Europa League third qualifying round, 1st leg

Partizan v Lugano, UEFA Europa League third qualifying round, 1st leg

DA LI OVO SALDANJA TREBA DA SHVATI LIČNO?! Stanoje besan uputio oštru kritiku! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.24 u 13:36

Partizan u Evropi nastavlja sa lošim rezultatima!

Trener Partizana je nakon eliminacije od Lugana izneo kritiku na račun napadača, iako nije konkretno imenovao nikoga, činilo se da je upućivao na Brazilca Mateusa Saldanju.

Iako je postigao dva gola protiv Dinama iz Kijeva i pomogao timu da pobedi Napredak na početku Superlige, posle toga je njegova učinkovitost drastično opala. Nesigurnost u vezi sa mogućim transferom ili nezadovoljstvo može biti uzrok, ali je očigledno da to značajno utiče na igru „parnog valjka“.

Napad je neučinkovit, što je doprinelo ispadanju srpskog viceprvaka od Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Saldanja je prethodne nedelje gotovo u potpunosti izostao sa treninga. Propustio je utakmice protiv Železničara i IMT-a u prvenstvu, a protiv Lugana je ušao u igru tek u 46. minutu. Tokom svog boravka na terenu, nije bio ozbiljna pretnja golmanu domaće ekipe i nije uspeo da stvori ozbiljnije prilike.

Uprkos prednosti igrača više, Partizan je primio gol za 2:2 u finišu drugog produžetka, tačnije u 111. minutu, što je značilo eliminaciju. Nakon revanša u Tunu, Aleksandar Stanojević je dao izjavu koja jasno pokazuje njegovo nezadovoljstvo.

Primili smo gol kao da smo deca. Nismo pokazali u napadu karakter, nemamo to da završimo utakmicu na ovom nivou. Sami smo krivi, zato treba vrlo brzo da rešavamo neke stvari. Koga interesuje individualac koji ne uđe ni u jednu šansu? To su ti naši problemi – rekao je Stanojević.

Stanojević je takođe najavio promene u ekipi.

Moramo nešto da menjamo. Neki igrači ne zadovoljavaju kriterijume, a neki ne mogu da se nametnu… Videćemo, ali sigurno je da slede rezovi – poručio je Stanojević. Iako trener nije konkretno imenovao nikoga, nedavno je govorio o tome kako je brazilski napadač rastrzan između različitih opcija.

Saldanja ima neke ponude, glava mu nije ovde. Teško je i razmišljati. Bio je tu za ekipu, pozitivan je, sa nama je. Naš je najbolji igrač, to nije sporno. Ali, nije lako strancima koji imaju određene ciljeve u životu, a mi moramo da se adaptiramo na sve te situacije. Trebaju mi momci sa pravom glavom, u teškom trenutku – naglasio je tada Stanojević.

13
5
7 Komentara
  1. Ne mogu da shvatim da postoji negde da vam fudbaler koji je pod ugovorom, ne trenira! Zato ste i propali. Natko može da igra 30 min ostali jedno poluvreme. Pa dal ste vinormalni. Veliki klubovi bez zamene igrača mogu da igraju celu utakmicu sa produžecima. To je polazna osnova a ostalo je dogradnja. To bi trebalo i glupacima da je jasno.

    2
    0
    Odgovori
  2. Kriva je i uprava koja je potpisala ugovor na 2+ jednu godinu, umesto samo i jedino na 4 godine. Uvek sa j.amerikancima mora da se potpisuje 4godisnji ugovor, naprosto njihovi agenti su prljava marva koji za igraca prethodno dogovore masivan transfer a kupcu igraca ostaje da minimizira obestecenje za njegov klub. Nece moci. Saldanju suspendovati zbog ponasanja.

    1
    0
    Odgovori
    • Slazem se sa c. Perinim komentarom da rec ,, ucinkovitost,, netreba upotrebljavati u nasem jeziku, a to je dokaz da piscu teksta nije bitno kako ce se izraziti, vazno mu je samo da napise nesto lose o partizanu, u ovom slucaju da posvadja Stanojevica i Saldanju.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ja ga radije ostavljam i necu da ga prodam nego da mi on , seljacina iz brazilske nedodjije diktira sta cu da radim! Ili ce da igra ili cu mu s.ebati karijeru.Tacka.

    1
    0
    Odgovori
  4. Izraz „ucinkovitost“ je „tudjmanica“ i ne bi smela da se udomacuje u srpskom recniku! Izvini, ali gospodine pisac ovog teksta, idi ti malo do djavola! Jasno?
    Sramota je za srpske lingviste ali i najvise za urednike medije i one koji biraju ljude za novinarski posao, ovo je skrnavljenje srpskog nam jezika!Nije li ovo osveta losih djaka koji nam vaspitavaju sada nasu decu?!
    Sramno,fuj! Zar ja nebini moram ostro da reagujem, zar zaista nema niko odgovoran za nass lepi srpski jezik? Tuzan sam kad ovo vidim!

    0
    1
    Odgovori
    • Sta vi cika Pero pricate ovde se radi o sportu i propadanju totalno, nasega kluba kakva .urac knjizevnost i lingvistika i jos uz to pomesano sa.nacionalizmom

      1
      0
      Odgovori
  5. Ma Saldanja tone ili ga boli uvo za Partizan ja ga sada nebih ni prodao jer nije zasluzio guzica obicna da odradi onaj novac i platu pa tek onda neka ide ovako niko vise nema interesa za njega umesto da reseta mreze on upada u psiho krizu koliko ce da zaradi a ovi tupoglavci nista ih neiteresuje samo koliko ce za njih biti ko ebe Partizan. Mi smo ozbiljno prokleti klub ovo mislim najiskrenije nista nam vise ne ide dobri igraci koji dodju propadnu ja mislim da se radi o teskoj magiji trazite spas pod hitno kod nekih magova

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter