1
Evrokupovi
Partizan Lugano

FOTO: X/@FCLugano1908

(POLUVREME) PARTIZAN ANULIRAO ZAOSTATAK: Zahid za vođstvo Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.24 u 21:23

Crno-beli imaju još jedno poluvreme ispred sebe!

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, meč se umesto u Luganu igra u Tunu, grad koji navijači Partizana ne pamte po najboljem. Rezultat na poluvremenu je 0:1.

Meč je do gola Partizana protekao dosta sporo, slično kao i u prvom meču, bez mnogo šansi, dosta taktiziranja. Može se reći da je i u prvom meču, kao i u ovom poluvremenu Partizan nekako bio konkretniji.
Dve najbolje šanse za crno-bele propustio je Zubairu prvo je iz kornera šutirao malo preko gola, a u drugoj situaciji je imao čistu situaciju ali je dosta loše reagovao.
Kada se činilo da će poluvreme biti bez golova, Zahid je oprobao šut sa ivice kaznenog, i uz malo sreće, postigao gol za Partizan!

3
0
1 Komentara
  1. Jeste Stanoje da nemaš od čega da sastaviš tim,ali i ti si brate 0 od trenera.Ovo ispadanje ide tebi na dušu,Mani se ćorava posla,nisi ti za to.Svud u Evropi bi dobio šut kartu.Da se ne ljubimo!….Usporite vi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter