0
Domaći fudbal
FK Partizan, Stadion Partizana

FOTO: Screenshot/Youtube

STIGLO POJAČANJE ZA POHOD NA EVROPU I TITULU: Potvrđen dolazak bivšeg igrača Zvezde!

Objavljeno: 15.08.24 u 16:00

Novi potpis u Humskoj!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otvoreno je izrazio potrebu za hitnim pojačanjima kako bi njegov tim ostao konkurentan u Superligi. Kao odgovor na taj apel, crno-beli su postigli dogovor o dolasku Stefana Kovača iz Čukaričkog.

Kovač će pojačati vezni red Partizana, nakon što je prvobitna opcija, Ifet Đakovac iz TSC-a, otpala zbog neuspešnih pregovora. Kovač, bivši član mlađih selekcija Crvene zvezde, karijeru je započeo u juniorskom timu Zvezde, gde je 2018. godine potpisao profesionalni ugovor, a zatim je igrao za IMT pre nego što je 2019. godine prešao u Čukarički.

Sada je saga konačno i gotova, Partizan je dobio pojačanje za nastavak sezone, a posao će koštati tim iz Humske malo manje od pola miliona evra.

„Proveo sam prelepih šest godina na Banovom brdu. Kad sam dolazio 2019. nisam ni zamišljao da ću se ovoliko dugo zadržati. Imali smo odlične rezultate, bili konstantno u vrhu srpskog fudbala, igrali na međunarodnoj sceni, prošle godine i u grupnoj fazi Lige konferencije. Želeo bih da se zahvalim svim trenerima u periodu koji sam proveo u Čukaričkom, saigračima, ljudima zaposlenim u klubu. Uvek ću se rado vraćati na Banovo brdo, gde sam stasao kao igrač, ali i stekao prijateljstva za čitav život. Sada je vreme za novo poglavlje u mojoj karijeri“, rekao je Stefan Kovač.

7
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter