1
Evrokupovi

Aleksandar Stanojevic Crvena Zvezda - Partizan kup Srbije finale May, 26. 2022. Belgrade Serbia. 26.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ PONOVO DRŽAO KONFERENCIJU: Imao je da poruči bukvalno samo jednu stvar! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.24 u 19:23

Stanojević ekspresno pred Lugano.

Partizan ima minimalan zaostatak za Luganom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a revanš je na programu u četvrtak od 20.30 u Švajcarskoj.

Ekspresno su crno-beli odradili obaveznu konferenciju za medije u Švajcarskoj, gde je imao samo da kaže bukvalno jednu rečenicu.

– Dobar dan svima. Imamo jedan negativan rezultat iz prve utakmice, i naravno nadu da možemo dalje. Spremamo se tako, pokušavamo da uradimo nešto. Svi su zdravi, Saldanja je počeo da trenira juče, tako da je on u konkurenciji za tim. Sve je jasno, svi znamo šta treba da uradimo, i tako se i spremamo – rekao je Stanojević.

Potom se obratio i defanzivac crno-belih, Nihad Mujakić.

– Ja bih se vratio na meč u Beogradu. Mislim da je utakmica bila 50-50. Imali smo nekoliko dobrih šansi iz kontri i polu kontri. Sutra očekujemo isto tako tvrdu takmicu, i ako Bog da, nadam se da će to biti sve okej za nas – rekao je Mujakić.

8
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter