0
Evrokupovi
Partizan v Lugano, UEFA Europa League third qualifying round, 1st leg

FOTO: Starsport

LUGANO ŽELI DA PONOVO POBEDI PARTIZAN: Ne žele crno-belima da dopuste izlazak u Ligu Evrope!

Objavljeno: 14.08.24 u 18:45

Lugano želi Ligu Evrope.

Partizan ima minimalan zaostatak za Luganom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a revanš je na programu u četvrtak od 20.30 u Švajcarskoj.

-Kada je u pitanju utakmica u Beogradu, najviše mi se dopala smirenost od prvog minuta. Momci su igrali bez pritiska, protiv rivala kakav je Partizan koji svake godine igra u Evropi i navikao je da igra ove faze takmičenja. Pokazali smo od prvog zvižduka da želimo pobedu i to mi se dopalo- rekao je Kroči-Torti, trener tima iz Švajcarske.

Revanš je na programu u četvrtak od 20.30 u Švajcarskoj.

-Protivnik koji pretrpi poraz u prvoj utakmici ima sedam dana da promeni određene stvari. Biće potrebno da se dobro prilagodimo, posebno u defanzivi. Ono što bih voleo da vidim od prvog minuta je da još jednom demonstriramo glad i želju da prođemo dalje. Želja navijača i kluba je da igramo Ligu Evrope, želja i cilj, te od trenutka kada zakoračimo na teren ne možemo da dopustimo sebi pogrešan stav- dodao je on.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter