3
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: FK Crvena zvezda

SPREMALI SE NOVI SPONZOR NA MARAKANI? Visoka kineska delegacija posetila Crvenu zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.24 u 13:43

Videćemo, možda Crvena zvezda obezbedi dodatne prihode od Kineza!

FK Crvena zvezda je danas organizovao sastanak sa visokom kineskom delegacijom u cilju unapređenja već dobrih odnosa i jačanja saradnje u različitim oblastima. Delegaciju iz Kine predvodila je potpredsednica kineske Vlade Šen Đikin, a prisustvovali su i ministar za sport Gao Đidan, direktorka fudbalskog saveza Kine Song Kai, i zamenik generalnog sekretara državnog saveta Liu Đuhui, uz još 14 visokih zvaničnika.

Sastanak je održan u Muzeju FK Crvena zvezda, gde je kineska delegacija imala priliku da se upozna sa istorijom kluba i njegovim značajnim sportskim dostignućima. Nakon obilaska muzeja usledilo je fotografisanje i razmena poklona sa čelnicima Zvezde, dok je zvanični deo sastanka održan u svečanoj sali.

Predstavnici Crvene zvezde, uključujući predsednika Svetozara Mijailovića, sportskog direktora Mitra Mrkelu, direktora omladinske škole Nikolu Jelića i direktora poslovnog razvoja Stefana Mrlješa, zajedno sa ministrom sporta i omladine Zoranom Gajićem, razmenili su iskustva u vezi sa postojećom saradnjom. Fokus je bio na razvoju omladinskog fudbala u Kini pod patronatom omladinske škole Crvene zvezde, kao i na marketinškom potencijalu kluba na kineskom tržištu.

Delegacija je zatim obišla terene omladinske škole Crvene zvezde, gde su se upoznali sa načinom treniranja mladih igrača i prisustvovali utakmici. Posetu je upotpunio i nekadašnji trener Crvene zvezde i doskorašnji selektor reprezentacije Kine, Aleksandar Janković, koji je bio prisutan tokom sastanka i obilaska.

Ovaj sastanak označava nastavak i produbljivanje saradnje između Crvene zvezde i Kine, s ciljem daljeg razvoja fudbalskih veza i zajedničkih inicijativa u budućnosti.

27
1
3 Komentara
  1. Za trovanje i pljačku Srbije jedan klub dobija desetine miliona evra.
    Šta je čudno.
    Što je Srbiji gore to je veća bajka na stadionu Enever Hodža

    2
    14
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter