0
Evrokupovi
Crvena Zvezda v Manchester City, UEFA Champions League, Group G

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI IDU PUT NORVEŠKE: Bode pregazio Jageloniju i zakazao duel sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 13.08.24 u 21:07

Zvezdu ne čeka lak posao, ali je jedan dvomeč deli od Lige šampiona!

Fudbaleri Bode Glimta obezbedili su plasman u plej-of Lige šampiona nakon što su ubedljivo savladali poljsku Jageloniju rezultatom 4:1. U prvom susretu, odigranom u Poljskoj, norveški tim je ostvario minimalnu pobedu.

Crvena zvezda je na žrebu prošlog ponedeljka saznala da će joj poslednja prepreka na putu ka najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi biti pobednik meča Bode Glimit/Jagelonija.

Utakmica je počela burno, već u drugom minutu Imaz je pogodio prečku, a samo dva minuta kasnije Jagelonija je povela autogolom Patrika Berga.

Norvežani nisu posustali, već su pojačali pritisak, što im je donelo izjednačenje u 34. minutu kada je Fet postigao gol. Samo četiri minuta kasnije, Bode Glimt je preokrenuo rezultat sjajnom akcijom koja je završila golom Matea nakon precizne razmene pasova.

U drugom poluvremenu, u 56. minutu, Fet je ponovo bio precizan, ovog puta sa 17 metara, udarcem koji se od stative odbio u mrežu.

Hog je u 71. minutu stavio tačku na pitanje pobednika. Posle odlične asistencije Hauga, centarfor Bodea je rutinski završio akciju i postigao poslednji gol na meču.

Prvi meč crveno-beli će odigrati na gostujućem terenu 20. avgusta od 21 čas, dok je revanš duel na programu u sredu 28. avgusta na stadionu “Rajko Mitić” od 21 sat.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter