0
Lifestyle
Bogdan Bogdanović, Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

KOMIČNA SCENA IZ STAROG DVORA: Bogdanović glavom udario popa, Novak Đoković bio pored njega! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.24 u 15:57

Bogdanović se momentalno izvinio svešteniku, ali je nasmejao sve prisutne!

Srpska košarkaška reprezentacija nastavila je da privlači pažnju javnosti i nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Njihovo slavlje i ponašanje tokom ceremonije dodele medalja, kao i doček u Beogradu, postali su glavna tema na društvenim mrežama.

Posebno su se istakli Bogdan Bogdanović i Novak Đoković, koji su svojim spontanim i vedrim ponašanjem dodatno osvojili srca navijača. Na balkonu Starog dvora u Beogradu, gde je organizovan svečani doček za srpske olimpijce, dogodila se simpatična situacija koja je izazvala brojne komentare.

Dok su silazili niz stepenice Starog dvora, Bogdanović i Đoković su bili u razgovoru i nisu primetili sveštenika koji se nalazio ispred njih. U jednom trenutku, kapiten košarkaške reprezentacije, u zanosu trenutka, slučajno je udario glavom u sveštenika, koji je zapravo muž poznate pevačice Danice Crnogorčević, koja je pevala na dočeku. Bogdanović se odmah izvinio, dok je Đoković ostao da se nakratko zadrži u razgovoru sa sveštenikom.

Ova simpatična anegdota samo je dodatno oslikala duh i jedinstvo srpskih sportista, koji su se pokazali ne samo kao vrhunski sportisti, već i kao ljudi velikog srca. Srpski košarkaši su tako još jednom dokazali da su prave zvezde, ne samo na terenu, već i van njega.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter