0
Evrokupovi
FK BodeGlimt FK Jagelonija

FOTO: X/@Glimt

Pohod na LŠ: Zvezda čega boljeg iz duela Bodo/Glimt – Jagielonija, Tadić i Murinjo jure Doge!

Objavljeno: 13.08.24 u 16:15

Domaćini i gosti oči u oči – vreme je za revanš mečeve 3. kola kvalifikacija.

Večeras se igraju revanš mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, a ime svog protivnika u plej-of rundi za Uefino elitno takmičenje saznaće i šampion Srbije, FK Crvena zvezda. Ekipa Bodo/Glimta će protiv Jagjelonje od 19 časova na svom stadionu braniti gol prednosti iz Poljske.

Pre nedelju dana u prvom meču 3. runde kvalifikacija ekipa Bodo/Glimt je bio bolji protivnik. Šampion Norveške je bio dominantniji u skoro svakom statističkom parametru, naplativši to u 58. minutu, kada je nakon centaršuta Haugea, Dieguez ubacio loptu u sopstvenu mrežu. Ta prednost je mogla biti duplirana svega par minuta kasnije, Moe je postigao pogodak za 2:0, koji je ipak poništio VAR, tako da i dalje ništa nije rešeno.

Večeras će na terenu biti i sada već bivši kapiten Srbije, Dušan Tadić, koji će sa Fenerbahčeom probati da preokrene rezultat protiv Lila. U prvom meču smo imali prilike da gledamo sjajan fudbal, a bolji je bio francuski predstavnik pobedivši sa 2:1. Oba tima su igrala odlično, ali je sreća na kraju poslužila Doge, koje su u završnim trenucima utakmice došle do pobede. Fenerbahče sada mora da uradi ono što nikada nije, a to je da nadoknadi zaostatak iz prvog susreta, kako bi zadržao nadu za plasman u grupnu fazu najjačeg evropskog takmičenja, u kojem turski velikan nije igrao još od sezone 2008/09.

I ovo bi moglo da bude veče puno uzbuđenja u kojoj zahvaljujući kompaniji AdmiralBet možemo uživati uz promo kod EVROPA, koji donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, ali to nije sve! Samo za današnje mečeve kvalifikacija za LŠ, ljubitelji fudbala i sportskog klađenja će imati priliku da se klade na golove domaćih i gostujućih ekipa. Naime, golovi svih domaćih i svih gostujućih ekipa će se sabirati, a na vama je da predvidite ko će postići više golova – domaće ili gostujuće ekipe. Ukoliko domaćini i gosti postignu isti broj golova biće isplaćena kvota 15, a možete i da se kladite na broj golova gostujućih i domaćih ekipa. Granica za domaće ekipe iznosi 14,5, za gostujuće određena 11,5, dok je granica za ukupan broj golova u današnjim mečevima kvalifikacija 26,5.

Pored ovog specijala, na sajtu AdmiralBet.rs vas očekuju i brojni drugi, dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, istražite današnje specijale, pokupite freebet i naplatite svoje poznavanje evropskog fudbala, samo u AdmiralBetu!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter