1
Evropske lige
Nikola Krstović

FOTO: Starsport

ZVEZDIN NAPADAČ NA CENI: Otišao na mala vrata sa Marakane, a sada se za njega traži 13 miliona evra!

Objavljeno: 12.08.24 u 11:55

Nije ostavio preterano dubok trag na Marakani!

Leće je odbio ponudu Đenove za crnogorskog napadača Nikolu Krstovića, što znači da će ovaj talentovani fudbaler ostati u timu za predstojeću sezonu. Krstović će predvoditi napad Lećea ovog ponedeljka u 18.30 časova, kada će njegov tim ugostiti Mantovu u 2. kolu Kupa Italije.

Podsetimo, Krstović je u septembru 2021. godine napustio Crvenu zvezdu i prešao u Dunajsku Stredu za 400.000 evra, što je tada izgledalo kao maksimalan iznos koji je beogradski klub mogao da dobije. Međutim, samo tri godine kasnije, Krstovićeva vrednost je porasla na impresivnih 13 miliona evra, što je cena koju je uprava Lećea postavila za njegov transfer.

Iako je Đenova pokazala interesovanje za Krstovića, tražeći zamenu za Alberta Gudmundsona, koji je pred transferom u Fiorentinu, uprava Lećea nije bila spremna da ga pusti ispod traženog iznosa. Trener Đenove, Alberto Đilardino, insistirao je na dovođenju Krstovića, ali će sada morati da potraži druge opcije, poput Napolijevog Đovanija Simeonea ili centarfora Venecije, Džoela Pohjanpala.

Što se tiče Lećea , očekuje se da će Krstović biti ključni igrač u večerašnjem meču protiv Mantove, koja je do ovog susreta došla pobedom nad Toresom u prvom kolu. Leće je apsolutni favorit u ovom duelu, a navijači se nadaju da će njihov tim obezbediti siguran prolaz u narednu rundu takmičenja.

5
0
1 Komentara
  1. Zvezdina uprava je toliko gluposti napravila i krivih procijena sa igračima da bi se o tome mogla napisati debela knjiga,zato ovo ništa ne čudi.Čim neko ponudi milion Terzić i Mrkela lete da prodaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter