1
Košarka
Olimpijske igre, Srbija Nemacka

Olimpijske igre, Srbija Nemacka

AVRAMOVIĆ U NBA?! Postoji mogućnost da najbolji defanzivac OI zaigra u najjačoj ligi na svetu! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.24 u 12:16

Kakav bi to hit bio!

Aleksa Avramović je osvojio titulu najboljeg defanzivca na Olimpijskim igrama u Parizu, a njegov menadžer Miško Ražnatović je podigao tenzije među navijačima s novim otkrićem. Naime, Ražnatović je objavio uzbudljive informacije o Aleksinom budućem angažmanu u CSKA Moskvi.

Prema najnovijim saznanjima, Avramović je u svom ugovoru sa moskovskim klubom dobio posebnu klauzulu koja mu omogućava da raskine ugovor ako dobije ponudu iz NBA lige. Ražnatović je otkrio da će Aleksa imati priliku da iskoristi ovu klauzulu u narednih devet dana, do 20. avgusta.

Sjajan turnir za srpskog beka, Aleksu Avramovića, koji je izabran za najboljeg defanzivnog igrača na Olimpijskom turniru! Ostalo mu je još 9 dana (do 20. avgusta) da iskoristi NBA klauzulu o izlasku! – napisao je Ražnatović na društvenim mrežama.

Ako dođe do realizacije ove klauzule, srpski navijači će biti oduševljeni, a TV ekrani će sigurno biti ispunjeni do kasno u noć kako bi pratili početak NBA sezone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

7
0
1 Komentara
  1. Za tri godine rada u Partizanu Obradovic je promenio nacin igre Lesora, Avramovica i Madara.. Nazalost Madar je sam prokockao sansu, dok su Lesor i Aleksa potencijalni igraci za NBA.. Aleksa bi i vise napredovao da je vise postovao ZOC-a. Sve ovo vidi se u igri Alekse kod Pesica koji ima veci autoritet i nedozvoljava egzibicije. Najveci potez KKP u ovom prelaznom roku bio bi da vrati Aleksu, ukoliko ne ode u NBA, jer ce se u Rusiji izgubiti kao igrac.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter