0
Olimpijske igre Pariz 2024
Olimpijske igre, Srbija SAD, kosarka polufinale

FOTO:Starsport

PA OVOG ČOVEKA NE VOLE NI AMERI: „Lažni MVP“ i njegov ples koji je iznervirao sve Srbe! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.24 u 12:21

Vrlo iritantno!

U polufinalu košarkaškog turnira Olimpijskih igara, Amerika je izbegla iznenađenje protiv Srbije u dramatičnoj završnici. Džoel Embid je u bio vrlo koristan za ekipu u najbitnijim trenucima meča tako što je doneo neke vrlo važne poene.

Embidova izvedba nije ostala nezapažena, ali njegovo slavlje nakon utakmice na pariskom „Bersiju“ izazvalo je podeljene reakcije. Dok je izvođenje pobedničkog plesa na centru terena bilo očigledno zadovoljstvo za njega, komentari sa tribina nisu bili tako laskavi.

Neki su posmatrali njegovo slavlje i označili ga kao nepristojno i neprimereno i čak su ga nazvali „lažnim MVP-jem“ i izrazili nezadovoljstvo njegovim ponašanjem tokom utakmice.

Publika je ispratila Embida sa zvižducima svaki put kad je primio loptu, što je dodatno pogoršalo njegovu sliku kao jednog od manje popularnih američkih igrača.

2
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter