1
Olimpijske igre Pariz 2024
srbija usa 260103

FOTO: STARSPORT

ŠTA RADI KEVIN DURENT U 5 UJUTRU? Svađa se sa navijačima zbog pozitivnih komentara o Srbiji!

Objavljeno: 09.08.24 u 11:18

Šta bi tek bilo da su izgbuili…

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu od ekipe Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 95:91.

Kevin Durent je ovaj meč završio sa 9, veoma bitnih, poena, a nakon meča odlučio je da vreme najviše provede na nekadašnjem Tviteru.

Naime, on se do ranih jutarnjih časova oglašavao na društvenom mreži „X“, a najviše mu je zasmetao komentar o Srbiji na koji je bio spreman do odgovori u u pet ujturu.

– Srbija je upravo najtalentovaniji tim u istoriji planete pribila uz žicu, dok se igralo za medalju. Reprezentacija Sjedinjenih Država bila je favorit i davali su joj u startu 16 poena prednosti. Čitava zemlja bi trebalo da bude ponosna – napisao je jedan član „X“ zajednice.

Autor poruke je Amerikanac iz Denvera. A, onda je Kevin Durent rešio da mu odgovor i to aludirajući na to da je on Amerikanac.

– Odakle si ti?

5
0
1 Komentara
  1. Kažu najbolji američki tim ikada. Veću glupost nisam čuo odavno. Ko pamti i ko je gledao originalan dream team iz 92. shvatiće da je to neuporedivo. Ovom timu je sudija morao da donese finale. Sve živo se tolerisalo onim smradovima, koraci faulovi… Svaka čast našim momcima, svi smo ponosni na vas.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter