4
Olimpijske igre Pariz 2024
Aleksandar Vučić, košarkaška reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport, Printscreen/Instagram

VUČIĆ ĆE SUTRA BODRITI KOŠARKAŠE PROTIV AMERIKE: Predsednik Srbije otkrio šta će raditi uoči duela Orlova i „drim tima“!

Objavljeno: 07.08.24 u 21:43

Vučić će sutra pratiti spektakularnu utakmicu između Srbije i Amerike!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zahvalnost srpskim vaterpolistima nakon što su izborili plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu pobedom nad Grčkom. On je istakao da je doživeo emocije od tuge do radosti tokom poslednjih sekundi utakmice, kada su naši sportisti postigli odlučujući gol.

Gledao sam danas poslednje dve četvrtine. Koliko sam bio tužan i nervozan kada su Grci dali gol šest sekundi pre kraja, toliko sam bio srećan kada su naši postigli gol dva sekunda pre kraja. Bio je čudesan – rekao je Vučić za RTS.

Predsednik je naglasio da mu je teško kada vidi neuspehe srpskih sportista, s obzirom na ogroman trud koji su uložili. On je citirao vaterpolistu Savu Ranđelovića koji je rekao:

Rekao je jedan vaterpolista, rintali smo kao konji celo leto – i zaslužili su ovo. Ja verujem u njih i u košarkaše i verujem da će nam doneti medalju. Hvala im na ovoj ogromnoj radosti – citirao je Vučić Savu Ranđelovića.

Vučić je takođe izrazio nadu da će srpski košarkaši pobediti reprezentaciju SAD, iako je svestan da to može biti izazovno.

Ja sam veoma zadovoljan onim kako su se ove naše devojke u košarci suprotstavile Australiji. Australijanke su devojke koje igraju WNBA ligi koja je najjača na svetu. Super su se borile – naveo je Vučić.

On je dodao da će, kao i svi oni sa visokim krvnim pritiskom, poslušati savete lekara i uzeti lek pre utakmice kako bi mogao mirno da gleda meč.

Pre sutrašnje utakmice i ja ću popiti lek pošto imam visok pritisak, pa ću onda mirno gledati utakmicu – rekao je Vučić.

1
5
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter