0
Olimpijske igre Pariz 2024
Nikola Jokić

FOTO: Starsport

KO ĆE BITI MVP OI U PARIZU? Samo jedan čovek ispred Nikole Jokića, a tu je i Bogdan Bogdanović!

Objavljeno: 07.08.24 u 19:59

Mnogo toga će zavisiti od ishod duela Srbija – SAD u polufinalu olimpijskog turnira!

Olimpijske igre u Parizu ulaze u svoju završnu fazu, a u četvrtak su na programu polufinalni mečevi u košarci, gde će se snage odmeriti Srbija i Amerika, kao i Francuska i Nemačka. Ovi uzbudljivi susreti privlače pažnju ljubitelja košarke širom sveta.

Uoči polufinala, objavljena je lista od deset košarkaša koji će se boriti za prestižnu titulu MVP-ja takmičenja. Prvi favorit za ovu nagradu je američki superstar Lebron Džejms, koji je svojim igrama oduševio publiku i pokazao zašto je jedan od najboljih igrača na svetu. Na drugom mestu je srpski as Nikola Jokić, čije je prisustvo na terenu bilo ključno za uspeh njegove reprezentacije.

Treće mesto na listi zauzima nemački organizator igre Denis Šruder, dok se na četvrtoj poziciji nalazi još jedan Amerikanac, Kevin Durent. Petu poziciju drži mladi talentovani Franc Vagner iz nemačkog tima.

Pored Nikole Jokića, još jedan srpski košarkaš našao se na ovom prestižnom spisku. U pitanju je kapiten selekcije Srbije, Bogdan Bogdanović, koji je svojim liderstvom i veštinama na terenu doprineo uspehu srpske reprezentacije na ovim igrama.

Polufinalni mečevi obećavaju uzbudljivu borbu, a ljubitelji košarke s nestrpljenjem iščekuju da vide ko će se plasirati u finale i koji će igrač osvojiti titulu MVP-ja turnira.

Kompletan spisak kandidata za MVP-ja:

  1. Lebron Džejms (SAD)
  2. Nikola Jokić (Srbija)
  3. Denis Šruder (Nemačka)
  4. Kevin Durent (SAD)
  5. Franc Vagner (Nemačka)
  6. Bogdan Bogdanović (Srbija)
  7. Rudy Gobert (Francuska)
  8. Luka Dončić (Slovenija)
  9. Evan Fournier (Francuska)
  10. Jayson Tatum (SAD)
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter