0
Olimpijske igre Pariz 2024
Mate Nemeš

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI ZA NEMEŠA: Srpski rvač će se boriti za bronzanu medalju!

Objavljeno: 07.08.24 u 19:11

Odlična šansa da Srbija obezbedi još jednu medalju u Parizu!

Srpski rvač Mate Nemeš boriće se za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je Ukrajinac Parviz Nasibov osigurao njegovo učešće u repesažu. Nasibov je u polufinalu savladao Hasrata Jafarova odlukom sudija, čime je omogućio Nemešu priliku za nastavak takmičenja.

Nemeš, svetski šampion iz 2022. godine u kategoriji do 67 kilograma u grčko-rimskom stilu, izgubio je od Nasibova ranije danas rezultatom 3:2. Ukrajinac je u poslednjim sekundama borbe uspeo da poentira i nadmaši Nemeša, čime je izazvao iščekivanje među srpskim navijačima.

Nasibovljev trijumf nad Jafarovim bio je ključan za Nemešove šanse da se bori za medalju. Sada će se srpski rvač suočiti sa Amanturom Ismailovim u repesažu sutra u 11.00 časova. Ukoliko pobedi Ismailova, Nemeš će imati priliku da se bori protiv Hasrata Jafarova, što bi mu, u slučaju dve pobede, donelo bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Ova prilika predstavlja značajnu šansu za Nemeša da se upiše u istoriju srpskog rvanja i donese još jednu medalju svojoj zemlji.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter