1
Fudbal
Training Session Trening

FOTO: Starsport

ZVANIČNO POTVRDIO KLUB: Milojević potpisao reprezentativca Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.24 u 14:30

Dovodi igrača kog dobro poznaje.

Crvena zvezda odlučila je da proda svog univerzalca – Srdjana Mijailovića, prenosi Mozzart sport.

On se seli u redove Al Vasla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Na klupi ovog tima, sedi bivši strateg Crvene zvezda, Miloš Milojević, koji je treniro Mijailovića i zna šta od njega može da očekuje.

Crvena zvezda će inkasirati 1.2 miliona evra, dok Mijailovića očekuje dvogodišnji ugovor, težak ukupno dva miliona evra, prenosi isti izvor.

Ove informacije je potvrdio i sam klub, koji je objavio da je sprski reprezentativac upravo potpisao dvogodišnji ugovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al Wasl SC (@alwaslsc)

30
4
1 Komentara
  1. A sada da postavim jedno pitanje koje je ljubiteljima fudbala odavno u mislima kao ozbiljno pitanje. Vidim da mali Milojevic udomljuje Cerginog bolida Mijailovica i tako joj cini uslugu. I nije samo ovo izolovan slucaj, Zvezdasi, Cergini sinovi rasuti po svetu to rado cine Zvezdi. Partizanovci kojih , rekao bih, ima mnogo vise po svetu,da ne pominjem Rasovica, Nikolica, Ivica ,Jokanovica, evo i Lazetica, uskoro i Duci u Ukri, niko ni da pomisli da trzne nekog igraca Partizana. Godinama se to nije desilo, ne pamtim.. Nikad i niko da pripomogne svom klubu…Zasto?
    Evo sada primer…SALDANJA je ozbiljan igrac, na TM vredi 8M evra i niko od pobrojanih ni da pomisli da pripomogne da kupi tog igraca.Time bi veoma pomogli Klubu a i SAldanja bi sigurno bio odlicno pojacanje za njihove klubove Ali neee, jadno je to, niko ni da pokusa.
    Ja to vidim kao veoma tuznu cinjenicu i basmebriga nezainteresovanost za svoj bivsi klub koji je od njih napravio i ime i podario im i igracku i trenersku karijeru!?Stvarno se pitam otkuda ta nezainteresovanost za sudbinu svog voljenog kluba?Ovo je moj apel za sve njih da malo razmisle koliko je to ljudski i fer. Zvezdasi tako ne rade i ne razmisljaju sitno sopstvenicki!
    Zato, gospodo treneri i tzv partizanovci (ako to uopste jeste?), imate rec i mogucnost za dela, da pomognete svome klubu!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter