6
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Ghayas Zahid, Matheus Bonifacio Saldanha, Matheus Bonifacio Saldanha, during the Serbia Cup Kup Srbije season 2023/2024 match between Jedinstvo Ub and FK Partizan at stadium Dragan Dzajic Ub on November 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU: Saldanjin transfer propao?! Finansije kluba alarmantne?!

Objavljeno: 06.08.24 u 14:17

Moglo bi da se dosta pogorša ako se crno-beli ne plasiraju u Evropu.

Transfera Mateusa Saldanje u  Al Džaziru, neće ni biti, saznaje Informer. Naime spoljni faktor je razlog nerealizacije prelaska brazilskog napadača na Bliski istok.

– Igrač je želeo da ide po svaku cenu, klubovi su se takođe dogovorili, ali postojao je problem oko menadžerske provizije. Deo od transfera koji iznosi osam odsto, trebalo je da dele Saldanjini menadžeri iz Brazila i jedan menadžer iz Emirata.

 

-Međutim, problem se desio kada je još jedan čovek sa strane želeo da se „ubaci“ u deljenje provizije i istisne učesnika iz Emirata. Ljudi iz Emirata su rekli da ne žele da učestvuju u svemu tome i povukli su ponudu – objasnio je izvor Informera.

Ovo znači da bi Partizan ostao bez sigurnih pet miliona evra, pa ako crno-beli ostanu i bez Evrope, finansijska situacija u klubu postala bi alarmantna.

29
12
6 Komentara
  1. Kada HotSport napise ovako urnebesan naslov clanka, to se ne cita kao njihova briga za Partizanom, vec, E SAD SU GOTOVI… Posto su u administraciji HS cigani, mogi im samo reci: JSD Partizan, polako uz neverovatnu pomoć grobara isplivava iz žabokrečine u koju su ga gurnuli oni što puštaju kišu u Srbiji.

    7
    6
    Odgovori
    • Nadovezao bi se na ovaj komentar sa predlogom da sportski novinari arene, sportskog zurnala, espresa i ostalih koji se utrkuju da pisu sve najgore o partizanu povedu inicijativu da se svi klubovi ciji su dresovi crveno beli zovu crvena zvezda. Kad vec igraju za njih nek se tako i zovu i bice veciti prvaci.

      4
      4
      Odgovori
  2. Kao grobaru mi je drago da je propao ovaj trakavicki transfer! Sada se tu postavljaju dva pitanja: prvo, uveriti Saldanju da potpise ugovor o produzetku na jos dve godine i da ta shugava uprava sada pokaze je li vredna iole kakvog respekta, neka pokaze da je sposobna zatvoriti finansije za ovu sezonu i da je u stanju iskoraciti i Saldanha-i ponuditi „pilulu“ za umirenje u vidu za njega prihvatljivog ugovora o produzenju saradnje.
    Naravno, ovo je rezon koji je realan u svakom ozbiljnom profesionalnom klubu,pogotovo velikom klubu koji razmislja poslovno i u interesu Kluba a ne sopstvenim dzepovima!
    Hocu da verujem da imaju kohones za proboj u visi nivo sportskog menadzmenta! Ostanak najboljeg igraca je bazicna lekcija koju znaju svi posteni i klubu odani menadzeri. Izvolite,gospodo iz Uprave! Da vas vidimo!

    5
    1
    Odgovori
    • Mogu oni lako da isplivaju ako vrate deo onog što su pokrali.Tako da nema zime
      za lopovski menadžment.Opet će i njima puno da ostane. I svi zadovoljni….

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter