2
ATP
Untitled

FOTO: Screenshot

AMERIKANCI PLAKALI I ŽALILI, RUMUNIMA ZATO ODUZELI MEDALJU: Snimak ne pokazuje ništa, ali sudije izmislile kaznu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.24 u 22:25

Zaista neshvatljiva odluka.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, borba za medalje u parteru izazvala je kontroverzu. Rumunka Ana Marija Barbosu je već slavila bronzu, prvu za Rumuniju u 12 godina, kada je američka gimnastičarka Džordan Čajls uložila žalbu.

Čajlsova je smatrala da zaslužuje bolju poziciju, a žalba je usvojena, pomerivši je sa petog na treće mesto. Ovo je dovelo do oduzimanja medalje Barbosuovoj.

Ana Barbosu je nakon ovoga završila u suzama.

Kada sam videla da sam na trećem mestu osetila sam ogroman bonus što sam vratila rumunsku gimnastiku na zajedničko postolje, ali sudijska odluka je to promenila. Razočarana sam zbog te odluke, ali znam da sam uradila sve što sam mogla. Ne želim da se mešam u sudijske procene, ali u srcu znam šta se desilo. I volela bih da je Rumunija bila treća, a ne Amerika- rekla je kasnije novinarima.

Sabrina nije napuštala strunjaču, niti je gazila liniju. Zaslužila je medalju. Danas sam završila sa gimnastikom. Niko se ne bori za naša prava. Hvala vm svima za vašu podršku, ali ovo ne mogu da istrpim- grmela je mama Kamelija.

11
4
2 Komentara
  1. Pa zar vi niste njihovi saveznici? Usli ste u Nato, dali im baze, izglasali nas po naredbi za genocidne, pak su vam oni gazde. Nije mi vas žao uopšte. Hteli ste da budete njihove sluge.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter