0
ATP
DJOKOVIC ALCARAZ 104 (1)

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ SRPSKOM TROBOJKOM OBELEŽIO POKORAVANJE PARIZA: Ajfelov toranj u senci najvećeg svih vremena! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.24 u 19:19

Najveći među sportistima zasenio simbol Pariza.

Novaka Đokovića, olimpijskog šampiona, čak 15.000 ljudi je dočekalo ispred Ajfelove kule u Parizu, gde je ogrnut srpskom trobojkom slavio medalju.

-Mnogo joj hvala, zaista laskaju reči od takve šampionke koja je obeležila veliku eru našeg sporta. Uvek sam se trudio da dam maksimum na terenu, na prethodnim Olimpijskim igrama to nije bilo dovoljno, ali sada sam uspeo. Sigurno je da se nikada nisam predavao kada igram za Srbiju. Motivaciju i inspiraciju jednostvno tada ne moram da tražim. Bez obzira koliko imao godina. Hvala svima i slava Bogu- rekao je Đoković za RTS u Parizu, pa nastavio:

-Nisam očekivao ovoliko ljudi, skoro 15.000! Neverovatna atmosfera i energija. Rekao sam da emocije koje sam doživeo juče nikada pre nisam u karijeri i to nastavlja da raste, adrenalin je jako visok, a ovo samo pospešuje želju i volju da nastavim da slavim.

O planovima za budućnost.

-Ne znam, ne želim da se zalećem previše u budućnost i govorim o tome koji su mi planovi. Mislim da prvi put u karijeri ne želim da govorim o planovima već da uživam u trenutku. Video sam citat Simon Bajls koja je zamolila medije da je ne pitaju više o koracima u karijeri, pa neka to bude i moj odgovor.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter