1
Evrokupovi
Tekstilac Crvena Zvezda, Superliga Srbije

FOTO: Starsport

DELUJE DA JE MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN ŽREBOM: „Drago mi je što se revanš igra na Marakani!“

Objavljeno: 05.08.24 u 16:33

Crveno-beli su dobro prošli!

U krugu crveno-belih preovladava osećaj olakšanja nakon što je izbegnut potencijalni okršaj sa turskim Galatasarajem. Sada je jasno da će Crvena zvezda u borbi za ulazak u Ligu šampiona morati da se suoči sa jednim od timova Bode Glimta ili Jagelonije.

Vladan Milojević, trener crveno-belih, ističe da su predstojeći izazovi značajni i zahtevaju posebnu pažnju.

– Nema lakih protivnika u plej-ofu. Jagjelonija i Bode/Glimt su dve izuzetno kvalitetne i disciplinovane ekipe. Pred nama je ozbiljan zadatak, ali ima još vremena do pomenutog dvomeča – izjavio je Milojević.

Prvi susret je zakazan za 20. ili 21. avgust u Poljskoj ili Norveškoj, dok je revanš predviđen za 27. ili 28. avgust na stadionu Marakana u Beogradu.

– Ispratićemo prvo rasplet utakmica koje će odigrati naši potencijalni protivnici. Imaćemo dovoljno vremena da dobro analiziramo rivala i da se pripremimo na najbolji mogući način. Drago mi je što se revanš igra na Marakani, znam da ćemo imati veliku podršku naših navijača, ali pre toga nas očekuje dosta obaveza u prvenstvu, trenutno smo fokusirani samo na meč protiv Novog Pazara – dodao je Milojević.

11
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter