6
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

SPREMA SE NEOČEKIVAN ODLAZAK SA MARAKANE: Crvena zvezda dobila ponudu tešku 5 miliona evra za igrača!

Objavljeno: 05.08.24 u 10:43

Crvena zvezda bi zaista mogla da zaradi lepu sumu ovog leta samo od realizovanih transfera!

Crvena zvezda, srpski fudbalski šampion, blizu je da ostvari značajan finansijski uspeh zahvaljujući potencijalnom transferu mladog štopera Nasera Đige. Reprezentativac Burkine Faso mogao bi da napusti klub u transferu vrednom 5 miliona evra pre završetka prelaznog roka.

Dok uprava Crvene zvezde oprezno razmatra budućnost Nasera Đige, činjenica da nije bio u startnoj postavi na utakmici protiv Tekstilca u Bačkoj Palanci sugeriše da se pregovori ozbiljno odvijaju. Ukoliko Điga zaista ode za ovu sumu, to bi bio jedan od najuspešnijih poteza sportskog sektora kluba, na čelu sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i tehničkim direktorom Markom Marinovim.

Naser Điga, rođen 2002. godine, stigao je prošle sezone u Crvenu zvezdu na jednogodišnju pozajmicu, a klub ga je ovog leta otkupio za 2,2 miliona evra od švajcarskog Bazela. Prema nezvaničnim informacijama, Điga će svoju karijeru nastaviti u jednoj od najjačih evropskih liga, a Crvena zvezda trenutno razmatra ponude engleskog Kristal Palasa i francuskog Lansa.

Potencijalni odlazak Đige mogao bi da predstavlja izazov za trenera Vladana Milojevića, posebno kada je reč o štoperskoj poziciji i statusu bonus igrača. Pored Đige, Crvena zvezda u centru odbrane ima kapitena Spajića, reprezentativca Stojića i mladog Lekovića, koji će verovatno dobiti veću minutažu ove sezone. Ukoliko Điga ode, klub bi mogao da aktivira pregovore o dolasku slovenačkog reprezentativca Vanje Drkušića.

U prethodnoj sezoni, Naser Điga je zabeležio 36 nastupa za Crvenu zvezdu, privukavši pažnju na tržištu posebno dobrim partijama, poput one protiv Mančester sitija na Etihadu. Njegove godine i potencijal čine ga privlačnom metom za velike evropske klubove.

Ove sezone, Crvena zvezda je već realizovala nekoliko značajnih transfera, uključujući prodaju Osmana Bukarija, Marka Stamenića, Žan Filipa Krasoa i Kingsa Kangve. Takođe, očekuje se da će Srđan Mijailović uskoro ozvaničiti svoj transfer u Al Vasl. Transfer Nasera Đige dodatno bi osnažio finansijsku stabilnost kluba i omogućio dalja ulaganja u tim.

40
2
6 Komentara
  1. Bilo je 25, sD je puna kapa i 5M, a verovatno je super ako drvo bude donelo i dvamil. evra! Tako radi Cergina prop masina. Ovaj momak je stvarno obicni prosecno talentovan igrac iz neke africke nedodjije. Iz crvene prashine u crvenu shatru ,a sta bi i kako bi, jeftina roba koju niko nece!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na ovakav način kako se ponašaju Mrkela i Terzić se prodaju kinji a ne gradi klub za budučnost i ligu šampiona!Debili.

    3
    1
    Odgovori
  3. Onomad rekoste da Arsenal nudi 25M funti, sta je sad?
    Kad je Cerga u pitanju, nista ne mozes ciganiji verovati, ni razlikovati ogavnu agitprop od stvarne istine.

    5
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter