1
Olimpijske igre Pariz 2024
SRBIJA 3X3

FOTO: Twitter/@KSSrbije

NAJBOLJI SMO NA SVETU, TO I DALJE MISLIM: Basketaš Srbije iskren nakon ispadanja!

Objavljeno: 04.08.24 u 23:19

Nije mu duh klonuo.

Reprezentacija Srbije drugi put u tri godine na Olimpijske igre dolazi kao favoriz za zlato u basketu, ali ponovo ide kući bez odličja te nijanse, ovaj put daleko pre vremena.

Basketaška reprezentacija Srbije ispala je sa Olimpijskih igara u Parizu, pošto je u četvrtfinalu poražena od Francuske sa 22:19.

Promašila je Srbija čak sedam šuteva sa distance, pre nego je pogodila prvu, dok je domaćin bio u ritmu i pogađao mnogo toga.

Nakon meča, Branko Majstorović bio je jasan.

-Ne znam šta bih rekao, jedan od težih poraza u karijeri svakako, bilo je teških ali ovo ima drugu veličinu zbog OI. Ceo turnir smo igrali promenljivo, u nekim trenucima smo izgledali fantastično, ali u nekim ključnim momentima protiv Litvanije i sada imali smo par poena razlike, donosili smo loše odluke koje nam nisu prepoznatljive. Loš turnir i težak poraz, ali moramo dalje, za 20 nam je EP i moramo da prebacimo fokus na to – izjavio je Branković.

Zatim je objasnio razlog poraza i generalno užasnog turnira za Orlove.

– Videli smo sebe u borbi za medalju, naravno. I dalje mislim da smo najbolji tim na svetu, ali neki detalji su odlučili, donosili smo jako loše odluke, drugi su igrali dobre baskete protiv nas i sve su kaznili.

1
6
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter