1
Domaći fudbal
TSC Backa Topola and Partizan Mozzart Super League

FOTO: STARSPORT

RAT SA UPRAVOM PARTIZANA JE GOTOV: Nemanja Jović ima novi klub!

Objavljeno: 04.08.24 u 14:23

Nije se rastao sa crno-belima na najbolji način.

Bivši igrač Partizana, koji je bio u pravnom sporu sa klubom zbog neisplaćenih plata, nastaviće svoju karijeru u Al-Itihad Kalbi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je trener Vuk Rašović.

 Nemanja Jović se vraća na fudbalske terene nakon što je veći deo prethodne sezone bio van igre zbog raskida ugovora sa Partizanom. Tokom tog perioda, Jović je uspešno dobio spor protiv svog bivšeg kluba.

Partizan je dugovao Joviću 900.000 evra iz ugovora, što je vremenom naraslo, pa je igrač bio prinuđen da pokrene pravni postupak.

Nakon ove neprijatne situacije, Jović je započeo novu fazu svoje karijere.

U Emiratima će odmah na početku imati dva velika izazova – utakmicu Liga Kupa protiv osvajača azijske Lige šampiona Al Aina i meč prvog kola protiv državnog šampiona Al-Vasla, čiji je trener srpski stručnjak Miloš Milojević.

4
7
1 Komentara
  1. Hrani sirotu za svoju sramotu Partizan je ovog malog glupsona do te mere forsirao da mu je ovaj preseo jer ga na kraju nije mogao „provaritu“. Sala na stranu, ali decko je pokazao svoj nekarakter, no priglup je kao pomrcina, otac ga vodi kao magare koje ne poznaje pravila lepog ponasanja. I Partizan je gresio u svojoj dobroti prema njemu i sad ce morati da plati olako shvacenu sopstvenu dobrocudnost. Mali ima ekstremni talenat ali je los covek i to ne ide,ipak, jedno sa drugim. Zato sumnjam da ce od njega biti nesto,ali bih mu pozeleo svu srecu,ipak… makar zbog lose sudbine njegove porodice i patnje koju je kao dete imao. Ipak, ozbiljno mu zameram zbog vrlo ruznog i nezahvalnog gesta prema svome klubu koji je veoma mnogo ucinio za njega.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter