0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic konferencija za medije Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 19.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED PRVO GOSTOVANJE U SEZONI: Imamo određene probleme, dosta toga nam je pokazao meč protiv Mladosti!

Objavljeno: 02.08.24 u 18:48

Istakao je Milojević da Crvena zvezda uvek ide na pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 časova igraju 3. kolo Superlige Srbije, a rival im je novopečeni superligaš – Tekstilac.

Pred prvo gostovanje u sezoni govorio je strateg crveno-belih, Vladan Milojević.

– Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga – istakao je Milojević.

Meč će biti odigran u Bačkoj Palanci umesto u Odžacima, a strateg Zvezde ne misli da će to biti dodatna prednost za njegov tim.

– Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao.

Interesovalo je predstavnike medija i da li može da se očekuje povratak Glazera na teren.

– Videćemo. Sigurno da imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da ih oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam.

Osvrnuo se Vladan Milojević i na meč protiv lučanske Mladosti.

– Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa.

Istakao je Milojević da Crvena zvezda uvek ide na pobedu.

– Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada – zaključio je Milojević.

6
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter