0
Evropske lige
Lazar Samardžić

Lazar Samardzic during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAMARDŽIĆ IZBACIO OCA IZ PREGOVORA: Srpski fudbaler doneo odluku iz jasnih razloga!

Objavljeno: 02.08.24 u 13:10

Samardžić je morao ovako da prelomi zbog loših iskustava

Srpski fudbaler Lazar Samardžić odlučio je da samostalno vodi pregovore o svom budućem transferu, prenose italijanski mediji. Nakon prošlogodišnjih komplikacija sa prelaskom u Inter, talentovani 22-godišnji vezista sada je spreman da preuzme stvari u svoje ruke.

Samardžić, član reprezentacije Srbije i igrač Udinezea, bio je na pragu prelaska u Inter prošle sezone. Međutim, do transfera nije došlo jer su njegovi tadašnji predstavnici, predvođeni njegovim ocem, promenili uslove u poslednjem trenutku. Iako je fudbaler već prošao medicinske preglede, Inter nije prihvatio nove uslove.

Poučen prošlim iskustvom, Samardžić je odlučio da „odjavi“ svoje predstavnike i sam uđe u pregovore za odlazak iz Udinezea. Italijanski mediji navode da se očekuje njegov povratak u Milano, ali ovaj put radi potencijalnog potpisa za Milan, a ne Inter.

Međutim, dogovor između Udinezea i Milana još nije postignut. Prema istim izvorima, Milan je ponudio 15 miliona evra uz eventualne bonuse, dok Udineze traži najmanje 25 miliona evra za talentovanog vezistu.

Šta će se na kraju dogoditi i da li će Samardžić ostvariti svoj transfer u Milan, saznaćemo do kraja letnjeg prelaznog roka. Italijanski fudbalski krugovi s pažnjom prate razvoj situacije, dok mladi fudbaler preduzima hrabar korak u kontroli svoje karijere.

5
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter