1
Olimpijske igre Pariz 2024
World Athletics Championships Budapest 23 Day 7

FOTO: STARSPORT

DRAGUTIN TOPIĆ U SUZAMA ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA: „Novaka ćemo da pravimo od go*ana“ (FOTO)

Objavljeno: 01.08.24 u 22:59

Novak posle drame srušio Cicipasa

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, ponovo je izazvao snažne emocije kod ljudi. Dragutin Topić, poznati srpski atletičar, odlučio je da svoje emocije podeli javno, bez zadrške.

Dan pre nego što je njegova ćerka Angelina Topić trebala da nastupi, Dragutin je napisao poruku Novaku Đokoviću, koji je uprkos povredi uspeo da pobedi Stefanosa Cicipasa.

– Spr*ao sam, baš tako kao što čitate, SPR*AO, svoj život u ovaj JE**NI sport! Novaka ćemo da pravimo od go*ana, a On CAR, IMPERATOTOR, ali malo nas ga vidi kao takvog. E neka si Nole NOLE, moj si,, NAŠ si , Srpski, Ničiji a Svačiiji, a opet moj, jer moja suza je za tebe, pa neka je poslednja, neka me razapnu, boli me baš k***c, ti si Srpsko Naj-Naj. Idem, sutra moje dete nastupa za istu ovu Srbiju, a meni nekako srce puno… – napisao je na svom Instagram nalogu Dragutin Topić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragutin Topic (@dragutintopic)

15
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter