1
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: STARSPORT

LUDILO JE ZAVLADALO SVETOM, U PARIZU MUŠKARAC PRETUKAO ŽENU: Predsednik Vučić se oglasio povodom haosa na OI!

Objavljeno: 01.08.24 u 19:25

Predsednik imao reč i slaže se sa velikim delom zemlje.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić govorio je o dešvanjima u Parizu, tačnije situacijama gde su srpski sportisti potencijalno oštećeni.

-Nadam se da ćemo imati više medalja. Bezveze mi je da se žalimo na sudije. Žao mi je zbog Sare, pošto pratim boks, Šadrina je takođe bila dobra. Abasov je takođe izgubio preglasavanjem. Ne mogu da kažem da je zaslužio pobedu, ali je bio blizu. Ali je Šadrina sigurno zaslužila pobedu, to je bila oružana pljačka. Ali to se desi nekad u sportu- rekao je Vučić.

Potom se nadovezao na još dešavanja u boksu.

-Šta tek da kaže ova Italijanka, koju je muškarac pretukao. Zamislite tu bolest i ludilo koje je zavladalo svetom. Nju je pesnicom udario biološki muškarac koji je dobio priliku da boksuje sa ženama. Ludilo je zavladalo svetom. Sve je poludelo načisto, a valjda svi mi moramo da učestvujemo u tom eksperimentu i kažemo da je to lepo i pametno.

-Ali verujem da ćemo imati još medalja, imamo i kolektivne sportove. U džudou su Hrvati i Albanci sa Kosova pokazali da su uspešniji od nas, iako smo imali najbolje rezultate ikada i velike rezultate napravili. Nadam se tekvondisima, rvačima, bokseri su najmanje jednu medalju zaslužili, a bilo bi i dve. Sara je tu baš na ivici, nerešeno, preglasavanjem izgubila. Nadam se da će basketaši izdržati, košarkaši, košarkašice, Novak Đoković… Jesam li nekoga zaboravio? Tekvondo, ali tu sam se nadao i za džudo. I za boks, jer Natalija Šadrina izuzetno pametno boksuje. Pošto to malo bolje poznajem, to mi je baš teško palo. Želim im svu sreću- zaključio je predsednik Republike Srbije.

2
1
1 Komentara
  1. Olimpijada ili Jadaolimpi ce od sada biti zelja svakog razvatnika i umobolne ljige poput žalosne i bedne Francuske gde počinje zlo čovečanstva i koju nikada im više ne treba dodeliti. Pedofilistima, pederima i ostaloj gamadi ljudskog roda je dato da učestvuju na poslednjoj smotri Francuske sramote i razvrata. I mi da grlimo u Evropu. Bljak fuj a ti Vuče pazi šta radiš i beži od razvrata čuvaj Srbiju

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter