1
Evrokupovi
partizan dynamo kyiv 251167

FOTO: STARSPORT

UBEDLJIVO SAVLADALI PARTIZAN, PA NASTAVILI DA „PECKAJU“ CRNO-BELE: „Pobedili bi ih na mesecu, pesku, pod vodom!“ (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.24 u 17:48

Izuzetno zadovoljni bili su plasmanom dalje, čemu svedoče i ove izjave nakon meča.

Fudbaleri Partizana pretrpeli su još jedan težak poraz na evropskoj sceni, izgubivši od Dinama iz Kijeva sa 0:3 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Sa ukupnim rezultatom od 2:9, Partizan je eliminisan iz daljeg takmičenja i prešao u razigravanje za Ligu Evrope.

Nakon ubedljive pobede i plasmana dalje, fudbaler Dinama Oleksandar Karavaev dao je jednu izjavu koja nije bila u sportskom duhu:

Utisci sa beogradskog duela su veoma pozitivni, posle pobede 6:2 u prvom meču želeli smo i u gostima da pokažemo kako taj rezultat nije slučajnost. Da možemo da pobedimo Partizan i na njihovom terenu. Naveo bih citat: ’Mogli bismo da ga pobedimo bilo gde – na Mesecu, na pesku, pod vodom’. Naravno, ovo je šala, ali smo bili veoma motivisani – rekao je nakon pobede desni bek Dinama.

4
8
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter