2
Olimpijske igre Pariz 2024
Aleksandar Kukolj

Aleksandar Kukolj 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KUKOLJ SE OGLASIO NAKON SRAMNE SUDIJSKE ODLUKE: „Bio sam uveren da je rezultat pogrešan!“

Objavljeno: 01.08.24 u 15:35

Kukolj je diskutabilnom odlukom arbitra ostao bez pobede

Srpski džudista Aleksandar Kukolj izneo je svoje utiske nakon nesrećnog poraza u prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu. Takmičeći se u kategoriji do 100 kilograma, Kukolj je bio suočen sa kontroverznom situacijom tokom meča protiv Mađara Sombora Vega, koji je završio pobedom protivnika vazarijem.

Tokom borbe, semafor je prvo dodelio poen Kukolju, ali je ubrzo nakon toga došlo do promene rezultata, što je izazvalo konfuziju kod srpskog džudiste.

Pogledao sam snimak kako bih video da li sam bio subjektivan u borbi, jer sam imao osećaj potpune kontrole. Sada kada sam pogledao snimak, ne mogu da shvatim kako su doneli tu odluku – izjavio je Kukolj.

Veg je do pobede stigao „vazarijem“.

Kada smo ustali iz te situacije, bio sam uveren da je rezultat na semaforu pogrešan – dodao je Kukolj, preneo je zvanični sajt OKS.

Za dva dana, Kukolj će nastupiti u miksu sa ostatkom džudo tima Srbije.

Sledi mi nastup u miksu, koji je specifičan zbog kategorija u kojima se takmičimo. Nadam se da se niko neće povrediti, jer većina nas, četvoro od šestoro, ne nastupa u svojoj kategoriji, već u jednoj ili dve kategorije iznad naše – rekao je Kukolj.

1
1
2 Komentara
  1. I Majdov i Kukolj se ponašaju ko Vučić, što je i negde logično, jer su ga obojica podržali na izborima. Krivca traže u drugima. Sramno

    0
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter