0
Domaći fudbal
In-Beom Hvang

Inbeom Hwang Crvena Zvezda vs Young Boys, UEFA Champions League, Group G football match in Belgrade, Serbia on Oct. 3. 2023. (photo by David Damnjanovic/STARSPORT)

HVANG POSTIGAO DOGOVOR SA ZVEZDOM: Evo kakva je sudbina fudbalera iz Južne Koreje na Marakani!

Objavljeno: 01.08.24 u 14:58

Čini se da je sada poznata sudbina Hvanga u Beogradu

Nakon što su remizirali protiv Mladosti iz Lučana, fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za predstojeće gostovanje Tekstilcu u Bačkoj Palanci, zakazano za subotu u 20 časova. Iako remi nije poremetio tim, predstavljao je signal za dodatno jačanje ekipe.

U međuvremenu, Crvena zvezda je pojačala svoj sastav dovođenjem krilnog napadača Felisia Milsona i vezista Timija Maksa Elšnika. Slovenački vezista, Elšnik, posebno je zanimljiv kao potencijalna zamena za Hvang In-Beom, čiji odlazak iz kluba se spekuliše još od maja.

Iako je bilo verovatno da Hvang In-Beom neće dočekati početak priprema na „Marakani“, korejski reprezentativac je nastavio sa odličnim igrama u Superligi Srbije, i trenutno je jedan od najistaknutijih igrača tima. Prema najnovijim informacijama, Hvang In-Beom i uprava Crvene zvezde su postigli novi dogovor, što znači da će vezista sigurno ostati do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, najkasnije do 28. avgusta. Ako Crvena zvezda izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, moglo bi doći do novog pregovaranja o njegovom statusu.

Ipak, vrlo je verovatno da će Hvang In-Beom napustiti Crvenu zvezdu do 1. septembra, uz obeštećenje od 7 miliona evra, što predstavlja izlaznu klauzulu. Iako je mogućnost transfera pre plej-ofa i dalje otvorena, Korejac će ostati u timu tokom evropskih kvalifikacija.

Dok Hvang In-Beom nastavlja da doprinosi timu, novi pojačanja, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik, pripremaju se da preuzmu ključne uloge u sredini terena, osiguravajući dubinu i fleksibilnost u sastavu Crvene zvezde.

48
21
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter