2
Domaći fudbal
FK Napredak - FK Partizan.JPG

Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

PUKLA SARADNJA NAPRETKA I PARTIZANA: Crno-beli oterali Čarapane iz Humske?!

Objavljeno: 31.07.24 u 18:12

Napredak je odredio zamenski teren na kome će igrati domaće utakmice

Napredak iz Kruševca objavio je da će u trećem kolu Superlige Srbije svoj meč protiv ekipe IMT-a odigrati u Lazarevcu, na stadionu Kolubare. Ova promena domaćinstva dolazi usled renoviranja stadiona „Pod Bagdalom“ u Kruševcu.

U prethodnim utakmicama, Napredak je bio domaćin na stadionu Partizana u Humskoj, uključujući i prvo kolo protiv samog Partizana. Očekivalo se da će Kruševljani nastaviti da koriste ovaj stadion sve do završetka radova, međutim, neočekivano su odlučili da promene lokaciju.

Razlozi za ovu promenu nisu u potpunosti jasni, što je izazvalo spekulacije o mogućim nesuglasicama između uprava Napretka i Partizana, ili čak o regularnosti odluke. U trenutnoj sezoni, značajan broj timova Superlige Srbije suočen je sa renoviranjem svojih stadiona, što ih primorava da igraju kao domaćini na alternativnim lokacijama.

Osim Napretka, kragujevački Radnički je takođe najavio promenu domaćinstva. Od trećeg kola, oni će svoje utakmice kao domaćini igrati u Lučanima, što je bliža opcija za njihove navijače u odnosu na prethodno korišćeni stadion u Leskovcu.

Za razliku od Napretka, Radnički nije imao situaciju gde je kao nominalni domaćin igrao protiv istinskog domaćina na stadionu. Ova selidba Napretka u Lazarevac predstavlja zanimljiv razvoj situacije u ligi, gde klubovi traže najprikladnije rešenje za svoje trenutne infrastrukturne izazove.

5
4
2 Komentara
  1. koji timovi nemaju stadioni odgovaruce terene treba da im ne dozvole igranje u super ligi moje mislenje da je to oskarova ideja da klubovi kao sto su jedistvo tekstilac imt neka se vrati u srpsku ligu ada ne momazu vucku da ih laze samo zbog glasanja i shs koa je najvece zloo u evropi

    0
    0
    Odgovori
  2. Cilj opravdava sredstvo izgleda,bitno je da su glodari na svom terenu kao gosti dobili 3 boda i to jedva u 93 min,,,samo se pitam zasto sada ovi borci za pravdu iz Humske cute dali je ovo sad regularno

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter