0
Domaći fudbal
OFK Beograd FK Tekstilac Odžaci

FOTO: Starsport

GOBELJIĆ ASISTIRAO U POBEDI ROMANTIČARA: OFK Beograd minimalcem srušio Tekstilac i stao rame uz rame sa Partizanom! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 29.07.24 u 22:37

OFK Beograd je uz crno-bele jedina ekipa sa dve pobede iz prva dva meča

Fudbaleri OFK Beograda ostvarili su važnu pobedu protiv ekipe Tekstilca na stadionu „Lagator“ u Loznici, rezultatom 1:0, i tako zauzeli drugo mesto na tabeli Superlige Srbije, izjednačeni po bodovima sa Partizanom.

„Romantičari“ su ovom pobedom potvrdili visoke ambicije u sezoni povratka u najviši rang srpskog fudbala.

Odlučujući trenutak meča desio se već u petom minutu. Marko Gobeljić je preciznim centaršutom pronašao Aleksu Cvetkovića, koji je loptu poslao u mrežu domaćina, obezbedivši OFK Beogradu ključna tri boda. Uprkos ranom golu, utakmica je bila dinamična, sa mnogobrojnim šansama za domaću ekipu.

Tekstilac je tokom čitavog susreta bio ofanzivno nastrojen i stvorio je više prilika, ali im je realizacija nedostajala. Golman OFK Beograda, Balša Popović, briljirao je na golu sa deset odbrana, osiguravajući svom timu minimalnu pobedu.

OFK Beograd je iz jednog šuta u okvir gola uspeo da postigne pogodak, što im je donelo još jedan trijumf i šesti bod na tabeli Superlige. S druge strane, Tekstilac još uvek traži prve bodove nakon dva odigrana kola u svom debiju u Superligi.

Ova pobeda za OFK Beograd potvrđuje njihove aspiracije za visoke domete u ovoj sezoni, dok Tekstilac ostaje u potrazi za prvom pobedom i bodovima u elitnom rangu.

Standings provided by Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter