2
Fudbal
Sergej Milinković Savić, Aleksandar Mitrović

FOTO: X/@Alhilal_FC

OPET RADI SRPSKA VEZA U ARABIJI: Majstorska akcija Sergeja i Mitrovića, Srbi nosili Al Hilal do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.24 u 21:55

Sergej i Mitar zaista dominiraju na Bliskom istoku

Uprkos razočaravajućem nastupu srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić pokazali su svoj potencijal na klupskom nivou, vodeći Al Hilal do pobede protiv Komoa rezultatom 1:0 u prijateljskom meču.

Nakon kratkog odmora, srpski dvojac se vratio klupskim obavezama, pridruživši se pripremama Al Hilala za novu sezonu. U meču protiv novočlanog italijanskog prvoligaša Komoa, koji vodi Sesk Fabregas, Mitrović i Milinković-Savić pokazali su odličnu saradnju na terenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели نادي الهلال السعودي (@alhilal)

Ključni trenutak meča desio se kada je Milinković-Savić uputio dugačak pas sa distance, omogućivši Mitroviću da lako savlada iskusnog golmana Pepea Rejnu i postigne jedini gol na utakmici.

Ovaj rezultat dolazi kao ohrabrenje za navijače Al Hilala, koji imaju velika očekivanja od srpskog tandema u predstojećoj sezoni. Njihov doprinos na terenu pokazuje da su spremni da prevaziđu kritike i pruže vrhunske partije za svoj klub.

1
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter