4
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA: Partizan u nepovoljnoj poziciji, Vašington stiže u Humsku pod ovim uslovima!

Objavljeno: 29.07.24 u 20:42

Partizan je rešio bitno pojačanje, ali videćemo koliko će to trajati

Navijači Partizana mogu biti uzbuđeni zbog najnovijeg pojačanja tima – Duan Vašington, 24-godišnji igrač iz NBA lige, zvanično je potpisao dvogodišnji ugovor sa srpskim klubom. Vašington je prethodno igrao za Indijanu, Finiks i Njujork, a u ugovoru je uključena klauzula koja mu omogućava odlazak u NBA već posle prve sezone uz odgovarajuće obeštećenje.

Ovaj transfer dolazi u trenutku kada Partizan već ozvaničio dolaske drugih značajnih igrača, uključujući Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Ifea Lundberga. Klub se takođe priprema za dolazak još osmorice košarkaša: Brendona Dejvisa, Sterlinga Brauna, Tajrika Džonsa, Marija Nakića, Arijana Lakića, Ajzaka Bongu, Ajzeje Majka i Karlika Džonsa.

Sa dolaskom Vašingtona, Partizan nastavlja da jača svoj roster uoči naredne sezone, a očekivanja su velika kako će ovaj tim nastupiti na domaćem i evropskom nivou.

98
23
4 Komentara
  1. Ma, samo neka Wash dodje, dovoljno za pametne…
    Ako izadje iz ugovora i ode u NBA, zna se tarifa:1M$,pa neka izvoli. Na neki nacin i dobar biznis, zar ne?! Kaboklo bi isao takodje…,pa OK majstore, ali nadji organizaciju koja ce ti platiti izlaznu klauzulu a postoji i ugovor NBA-FIFA…
    Sto bi rekao Jackie Mason, amer. komicar :“Up to you… Up to you…!“

    4
    3
    Odgovori
  2. Prema medijima igrac tek posle godinu dana ako dobije poziv iz NBA moze da od uz obestecenje od 500 000 dolara… Ne vidim tu bilo sta dramaticno negativno za Partizan a autor J. Jovanovic bi mozda trebao da zaobidje Partizan i pise za neki drugi tim. Ili je mozda prinudjen da ne pise u ohrabrujucem tonu, vec destruktivno.

    51
    4
    Odgovori
    • U svakom slučaju dobar ugovor. Prilika da se nakon godinu dana zaradi na njemu onoliko koliko je koštao prethodnu sezonu. Tako bi ispalo da je igrao za džabaka.

      10
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter