0
Domaći fudbal
Timi Maks Elšnik

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVE REČI ELŠNIKA OD DOLASKA U ZVEZDU: Evo šta je rekao novi fudbaler šampiona Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 29.07.24 u 20:11

Elšnik je u Beograd stigao iz Slovenije

Crvena zvezda danas je zvanično predstavila novog pojačanje, Timi Maks Elšnika, koji je potpisao ugovor na četiri sezone. Slovenački fudbaler, koji ima 26 godina, dolazi iz Olimpije iz Ljubljane, gde je igrao prethodne četiri godine.

Elšnik je svoju karijeru započeo u mladjim kategorijama Aluminija, a kao 17-godišnjak je prešao u engleski Derbi. Posle povratka u Sloveniju, nastavio je svoju karijeru u Olimpiji, a sada je spreman za novi izazov na „Marakani.“

Nakon što je potpisao ugovor, Elšnik je izrazio uzbuđenje putem društvenih mreža. Na svom profilu na mreži „X“, napisao je:

Srećan sam sledećim delom svoje karijere. Jedva čekam da startujem u velikom klubu – napisao je Elšnik u objavi na mreži „X“.

Novi fudbaler Crvene zvezde zadužio je dres sa brojem 21, i navijači će uskoro imati priliku da ga vide na terenu u dresu srpskog šampiona.

40
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter