0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: X/@OKSrbije

NOVAK NA NEMCA: Đoković saznao ime rivala u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu!

Objavljeno: 29.07.24 u 18:42

Mnogi su prednost davali Italijanu da će biti Novakov protivnik

Nemački teniser Dominik Kefer priredio je iznenađenje na Olimpijskim igrama prolazeći u osminu finala nakon što je u tri seta pobedio Italijana Matea Arnaldija rezultatom 3:6, 6:2, 6:1. Ova pobeda omogućila je Keferu, trenutno 70. na ATP listi, da zakazao uzbudljiv duel protiv srpskog asa Novaka Đokovića.

U ovom meču, Kefer je pokazao izuzetnu otpornost i tehniku, posebno u trećem setu gde je Arnaldiju nanio ozbiljan poraz. Iako je Arnaldi poveo sa 3:0 u prvom setu, Kefer je uspeo da izjednači i na kraju osvoji set. U drugom setu, Kefer je potpuno dominirao, oduzimanjem servisa dvaput i izjednačio na 1-1.

Treći set bio je potpuno u znaku Kefera. Nakon što je Arnaldi promašio tri brejk lopte, Italijan je izgubio dva svoja servis gema, dozvolivši Keferu da povede sa 5:0 i konačno se izbori za pobedu. Arnaldiju je trebalo nešto više od sat i po da se povuče iz meča.

U osmini finala, Kefer će se suočiti sa Novakom Đokovićem, a termin ovog duela biće naknadno objavljen. Ovaj meč obećava da će biti uzbudljiv, s obzirom na formu oba tenisera i njihovu želju za napredovanjem na Olimpijskim igrama. Navijači širom sveta s nestrpljenjem čekaju ovaj okršaj, nadajući se da će Đoković nastaviti sa sjajnim igrama i obezbediti plasman u narednu fazu takmičenja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter