1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOVAK GOVORIO O TARI I STEFANU: „Nadam se da su ponosni na svog tatu!“

Objavljeno: 29.07.24 u 18:58

Novak Đoković je napravio novi korak ka zlatnoj medalji

Novak Đoković danas je upisao još jednu značajnu pobedu u svojoj karijeri, savladavši Rafaela Nadala u jubilarnom 60. međusobnom duelu. Ova pobeda, koja je došla u okviru Olimpijskih igara, obeležena je posebnim trenucima sa porodicom, koja je bila prisutna na tribinama i pružila mu podršku.

Đoković je istakao koliko mu znači prisustvo njegove porodice tokom velikih trenutaka.

Jeste, ćerka i sin su bili tu i žena, predivno je imati ih ovde i dovoljno su zreli da shvate šta se događa, da shvate koji je momenat kroz koji prolazi njihov otac. Nadam se da su ponosni na njihovog tatu – rekao je Novak Đoković.

Pored emotivnog značaja, Đoković je naglasio koliko je važno za njega što još uvek može da se takmiči na vrhunskom nivou. Njegov nastup u Parizu pokazuje da, uprkos brojnim izazovima i dugoj karijeri, i dalje održava izvanredan nivo igre.

U narednom meču, Đoković će se suočiti sa pobednikom duela između Dominika Kefera i Matea Arnaldija. Ovaj susret će biti ključan za njegov dalji put na olimpijskom turniru, a svi pogledi biće uprti u još jedan od mogućih vrhunskih nastupa srpskog tenisera.

1
0
1 Komentara
  1. Pa ko ne bi bio ponosan. Samo zluradi ljudi neće da vide Novakovu vrednost. Lično ja ga veoma cenim i poštujem i to ne može ništa promeniti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter