0
Olimpijske igre Pariz 2024
Čejs Badindžer

FOTO: X/Printscreen

OD NBA DO ODBOJKE NA PESKU: Čuveni košarkaš učestvuje na Olimpijskim igrama u svom novom sportu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.24 u 18:27

Neverovatno je kako nekad život piše priče

Čejs Badindžer, bivši NBA košarkaš, piše novu, filmsku priču u svom sportskom životu, ovaj put kao uspešan odbojkaš na pesku. Nakon što je tokom svoje košarkaške karijere igrao za timove poput Hjustona, Minesote, Indijane, Finiksa i Baskonije, Badindžer je pronašao novu strast koja ga je dovela do Olimpijskih igara u Parizu.

U ponedeljak je najlepši stadion u Parizu, smešten pored Ajfelovog tornja, bio poprište uzbudljivog susreta između američkog i francuskog tima. Badindžer, u tandemu sa Majlsom Evansom, uspeo je da savlada francuski dvojac Jusefa Kroua i Arnoa Gorijea-Rata sa ubedljivih 2-0 (21:14, 21:11). Ova pobeda stavila ih je na korak bliže prolasku u sledeću fazu takmičenja, sa još dva meča pred njima.

Badindžerova transformacija iz košarkaša u odbojkaša na pesku je impresivna. Iako je rano završio svoju košarkašku karijeru, u kojoj je zaradio 18 miliona evra tokom sedam godina u NBA ligi, pronašao je novi poziv koji mu donosi zadovoljstvo i uspeh.

Njegova priča je inspiracija mnogima, pokazuje da je moguće pronaći novi put i uspešno ga slediti, čak i nakon završetka jedne sportske karijere. Navijači i sportski entuzijasti s nestrpljenjem prate Badindžerov napredak na Olimpijskim igrama, nadajući se da će njegov tim nastaviti da ostvaruje uspehe na pesku. Njegov put je dokaz da uz odlučnost i strast, granice u sportu ne postoje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter