0
Olimpijske igre Pariz 2024
Zorana Arunović, Damir Mikec, Novak Đoković

FOTO: Starsport, X/@OKSrbije

MOĆNA PORUKA NOVAKA ZA DAMIRA I ZORANU: Evo šta je Đoković poručio srpskim strelcima pred borbu za zlato!

Objavljeno: 29.07.24 u 18:10

Damir Mikec i Zorana Arunović su se izborili za borbu za zlato

Srpski teniser Novak Đoković, poznat po svojoj podršci sportistima širom sveta, uputio je reči ohrabrenja srpskim strelcima Damiru Mikecu i Zorani Arunović pred njihovo finale u disciplini 10 metara vazdušni pištolj. Naši strelci će se sutra, u 9.30 časova, suočiti sa reprezentacijom Turske u Nacionalnom streljačkom centru Francuske u Šatruu, boreći se za zlatnu medalju.

Iako Đoković u početku nije bio svestan da su Mikec i Arunovićeva izborili plasman u finale, brzo se informisao i poslao srdačnu poruku podrške, ističući svoje divljenje njihovim postignućima.

E pa čestitam unapred, ali da se nadamo da će biti zlatna. Mikec nas redovno obraduje, streljaštvo imamo fantastične rezultate, želim im sve najbolje. Ja od njih se nadam da ću uzeti pelcer! – poručio je Nole.

Ova podrška od strane jednog od najpoznatijih sportista sveta dolazi u ključnom trenutku za Mikeca i Arunovićevu, koji su već pokazali vrhunske performanse tokom takmičenja. Njihov put do finala bio je pun izazova, ali uz Đokovićevu podršku, imaju dodatni podstrek da se izbore za zlato.

Navijači u Srbiji i širom sveta s nestrpljenjem očekuju sutrašnje finale, a Đokovićeve reči sigurno će dodatno motivisati naš tim. Njegova podrška ističe važnost solidarnosti među sportistima i inspiracija je mnogima u sportskoj zajednici.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter